Comanda online

Sistemul de comanda a unui produs in magazinul nostru online este foarte simplu. Daca ati identificat produsul dorit si dupa ce ati citit informatiile referitoare la calitate, pret si datele tehnice si considerati ca este exact produsul care va intereseaza adaugati acest produs sau produsele dorite in cosul de cumparaturi cu ajutorul butonului “Adauga in cos”. Dupa ce v-a aparea mesajul “PRODUS ADAUGAT IN COS” aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile sau sa plasati comanda selectind: “Continua cumparaturile” sau “Trimite comanda”. Produsele pentru verificarea lor le veti regasi in orice moment in cos, accesand zona dedicata acestuia din partea dreapta sus a siteului. Puteti adauga in cos oricate produse doriti dar nu uitati sa actualizati cosul de cumparaturi. In momentul in care v-ati hotarat sa plasati efectiv comanda accesand butonul “Trimite comanda”.

Metoda de plata
Plata la destinație » Ramburs –  puteti selecta daca santeti: Persoana Fizica sau Persoana Juridica. Dupa ce ati completat toate campurile obligatorii este necesar sa cititi si sa acceptati “Termeni si conditii” dupa care accesati butonul “Trimite”

Veti citi mesajul: Comanda dvs a fost plasata. Veti fi contactat in curand de catre unul din specialistii nostri.

Un operator al magazinului online Radiance Energy va va contacta cat de curand pentru stabilirea detaliilor si confirmarea comenzii. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai repede posibil.

Comezile le primim:

Produsele care nu sunt pe stoc in magazinul online NU SE POT COMANDA. Va rugam sa contactati telefonic sau pe e-mail personalul firmei noastre pentru termenul de livrare a produselor de care sunteti interesati.