RADIANCE ENERGY STAR este o firma care constientizeaza problemele globale ale energiilor conventionale si care s-a alaturat celor care au gasit alternative si solutii noi, promovand sisteme de incalzire ecologica cu pompe de caldura, panouri radiante cu infrarosii, sisteme de incalzire a apei menajere si aport la incalzirea locuintei cu panouri solare cu tuburi vidate.
Daca te-ai saturat sa platesti majorarile permanente ale facturii de gaze, de ineficienta sistemului centralizat de termoficare, de pauzele pe care ni le dau acestia la caldura si apa calda, de costurile ridicate, noi suntem aici sa-ti oferim solutia.

Calendarul de liberalizare a pretului la gaze a fost agreat  de către Guvernul României, Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană și prevede liberalizarea totală a pieței pentru consumatorii casnici.

Avantajele  Pompelor de căldură:  
1. Costuri reduse de funcționarePompele de căldură sunt mai ieftine decât sistemele bazate pe combustie, Cu cât sunt mai eficiente sistemele energetice, cu atât economiile pe termen lung sunt mai mari pe energie.
2. Mai puțină întreținere: Pompele de căldură necesită mai puțină întreținere decât sistemele de încălzire cu combustie. În mod regulat, o dată pe an, trebuie verificate anumite detalii ale sistemului, lucru care ar putea fi ușor realizat de dvs. înșivă.
3. Siguranța: Pompele de căldură sunt mai sigure decât sistemele de încălzire bazate pe combustie.(nu exista pericol de explozie)
4. Emisiile de carbon: Sistemul de pompare a căldurii reduce emisiile de carbon spre zero și are o rată de conversie eficientă a energiei la încălzire.
5. Asigurați si răcireaÎn timpul perioadelor calde, pompele de căldură pot inversa procesul și pot acționa ca o unitate de racire. POMPELE DE CALDURA CHOFU pot fi comutate în mod convenabil în modul de răcire în timpul verii, acest lucru necesitand instalatie in pardoseala sau ventiloconvectoare.
6. Durata lungă de viațăDurata de viață a pompelor de căldură este relativ lungă, de până la 50 de ani , însă durata medie de viață este undeva între 15 și 20 ani.
 Merita O Pompa de căldură?
Avantajele pompelor de căldură arată în mod clar că acestea reprezintă o investiție inteligentă pe termen lung Având în vedere, costurile de funcționare. 
Aplicațiile solare plus pompele de căldură conduc la consumuri foarte mici. Există diferite tipuri de pompe de căldură, cea mai buna solutie cost/eficienta o reprezinta pompa de caldura AER-APA
ATENTIE !! Continutul, informatiile si imaginile din portofoliul acestui site ne apartin si pot fi dovedite cu contracte si facturi.

Daca intalniti poze din portofoliul nostru pe site-uri de acelasi profil, va rog sa nu le luati in seama, sunt furate de fosti angajati care au considerat ca este etic si moral sa ne fure afacerea.

Va multumesc. Florin Balascan.